fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

#nooitmeernaarhuis

Venediger Lodge in het centrum van Neukirchen am Grossvenediger

In deze nieuwe aflevering van onze serie Nooit meer naar huis duiken wij de toekomst in! De toekomst? Jazeker, je leest het goed. We zijn langs geweest in de Venediger Lodge in Neukirchen am Grossvenediger. Dit prachtige appartementencomplex gaat nog gebouwd worden en zal in de zomer van 2019 haar deuren openen. Wij van Oostenrijk TV hebben alvvast een kijkje genomen op de locatie van dit project en ook de prachtige modelwoning bezocht.

Het gezellige Neukirchen am Grossvenediger

Neukirchen am Grossvenediger is een gezellig Oostenrijks dorp aan de voet van het nationale park de Hohe Tauern. Een sfeervol dorp ook dat echt die gezellige Oostenrijkse gemütlichkeit ademt. Niet alleen een leuk dorp, maar ook een dorp met een prachtig skigebied. De Wildkogel Arena biedt met ruim 70 kilometer aan piste en de langst verlichte rodelbaan ter wereld voor het hele gezin veel afwisseling. En zo aan de voet de Hohe Tauern is het hier ook zomers ongelofelijk mooi. Er worden dan ook vele sportieve activiteiten in de regio aangeboden. Wist je dat de Krimml Watervallen hier maar 10 minuten van vandaan liggen?

Venediger Lodge: een toplocatie!

En op een toplocatie in Neukirchen gaat de Venediger Lodge dus gerealiseerd worden. Een luxe viersterren S (****S) hotel met prachtige appartementen en suites. De gasten worden natuurlijk ook culinair verwend met het uitstekende restaurant aan huis (ook geopend voor niet hotelgasten trouwens!). En ook als je wilt ontspannen ben je hier aan het adres, want de Venediger Lodge heeft een zeer riante wellness van ruim 400 m2 groot. Met meerdere sauna’s een (buiten)zwembad, fitnessruimte en massagemogelijkheid zal het je hier aan niets ontbreken. Ideaal voor een heerlijke vakantie, want niets moet, maar alles kan. Michael, de lokale gastheer, staat graag voor je klaar.

De appartementen zijn ook te koop!

De appartementen in de Venediger Lodge zijn straks te huur, maar nu al te koop! In de Venediger Lodge kan je eigenaar worden van een eigen appartement. Een appartement op zo’n toplocatie, wie wil dat nu eigenlijk niet? Het mooie van dit concept is dat een appartement je hier eigenlijk niks kost. Als eigenaar kan je hier zelf op vakantie wanneer je maar wilt en de rest van de tijd wordt het appartement voor je verhuurd. Michael zorgt voor een uitstekende bezetting en zorgt er voor dat jij aan niets hoeft te denken. De huurinkomsten zijn hoog genoeg om alle kosten van het appartement te kunnen betalen, sterker nog: je maakt rendement! Het rendement op de eigen investering bedraagt ca. 7% op het eigen vermogen (uitgaande van 60% financiering). Dat is toch een stuk meer dan op onze spaarrekening… Een eigen appartement heb je hier vanaf €209.000,00

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten van de aanschaf van een appartement in de Venediger Lodge? Dat kan! Alpendreams begeleidt de verkoop op de Nederlandse en Belgische markt. Het project wordt provisievrij en daarmee zonder makelaarscourtage aangeboden.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.