fbpx
Logo
Menu sluiten

Foto's van sneeuw

Bakken met sneeuw aan de noordzijde

14.01.2021

Zo! Dat was even lekker opstaan vanmorgen. Een dik pak sneeuw in de tuin en zware sneeuwval. Nu dacht je misschien dat er in Oostenrijk al veel sneeuw lag? Niet helemaal waar, want tot nu toe was enkel de zuidzijde (Karinthië, Ost-Tirol) echt goed bedeeld met de sneeuw. De gebieden aan de Noordzijde – waar veel bekende gebieden voor ons Nederlanders en Belgen liggen – hadden het qua natuursneeuw dit jaar nog niet bijzonder dik. Dat is nu wel veranderd, want zelfs in de dalen is 30-50 cm gevallen.

Helaas, helaas, kunnen jullie deze winter mogelijk niet naar Oostenrijk. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we deze mooie sneeuwval zomaar aan jullie voorbij laten gaan. Vanochtend gingen we al even LIVE tijdens de sneeuwval.

En natuurlijk zijn er ook gave foto’s…kijken dus! De foto’s komen trouwens uit de omgeving van Zell am See – Kaprun uit het dorpje Piesendorf.

Zware sneeuwval


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.