fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Fotobericht vanaf de Kitzsteinhorn.

Droombeelden vanaf de Kitzsteinhorn boven Kaprun

Ja hoor, het was weer één van die dagen waarom het zo fijn is om in Oostenrijk te wonen. Terwijl het ook hier beneden in het dal inmiddels toch wel voorjaar is, is het boven op de berg nog steeds fantastisch. En dan hebben wij het geluk de Kitzsteinhorn direct voor de deur te hebben liggen, waar ook op een zonnige (en best warme) dag in April dan nog super sneeuwcondities zijn. Met pistes tussen de 1800 – 3000 meter hoogte is het hier natuurlijk top. Heerlijke stuifsneeuw op de piste.

Zo in het voorjaar is de Kitzsteinhorn echt een aanrader. Van vroeg in de ochtend tot laat in de middag liggen alle pistes heerlijk in de zon. Een spectaculair uitzicht maakt het indrukwekkende plaatje op de berg compleet. Vandaag was weer zo’n dag dat je eigenlijk boven móest zijn: in het dal hingen de wolken en was het grijs en grauw. Snel de berg op dus en wat is het dan genieten. Hoog boven de wolken, strakblauwe luchten, veel sneeuw, uitstekende pistes. Beter kan het eigenlijk niet. Snel dan maar de foto’s…

Ja, vandaag zijn we boven de wolken!
Genieten van het uitzicht bovenaan de Maurergletsjerlift
Boven de wolken op de piste richting Langwied
Het beroemde 'Gletscherplateau'. Kan het beter?
Mijn vrouw en ik genoten vandaag volop!
De HEAD Monster 88 hebben mij deze winter uitstekend bevallen! Aanrader voor wie op zoek is naar een goede All-Mountain ski.
De piste bij de Schmiedingerbahn ligt er heerlijk bij. Wel jammer hoe van een ooit prachtige brede gletsjerpiste steeds meer een scheef hangende piste ontstaat. Tja, het ijs smelt helaas steeds verder weg.
Met dit uitzicht eindigen wij onze dag bij de Krefelderhütte. Je zult begrijpen: hier hebben we nog lang gezeten...

En wat heb jij vandaag gedaan? 😉


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.