fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Whiteout

Wit wit & nog eens wit: whiteout op de Kitzsteinhorn

Vandaag (28-12-2017) sneeuwde het ontzettend hard bij ons. Misschien niet de meest logische keuze, maar juist tijdens deze heftige sneeuwval zijn wij het hooggebergte in gegaan. En wel de Kitzsteinhorn op vanuit ons verblijf in de vakantieregio Grossglockner Zellersee. We hadden zin in die diep winterse ervaring en in het skiën van poedersneeuw.  Een beetje freeriden op de Kitzsteinhorn. Nou, dat lukte vandaag dus wel!

Wit, wit, wit, whiteout! Freeriden op de Kitzsteinhorn

We zijn inmiddels behoorlijk goed thuis op de Kitzsteinhorn dus ook met minder zicht weten we gelukkig waar we zijn. Uitgerust met lawinepiepers, schep, sonde en airbagrugzak gingen wij op pad voor een paar leuke runs in de diepe sneeuw. Niks spectaculairs, want bij dit weer neem je geen risico’s natuurlijk. Gedurende de dag ging het alleen maar harder sneeuwen. Met de weinige mensen die op zo’n dag boven zijn, betekende dit dat we uiteindelijk nauwelijks buiten de piste zijn geweest. Op de piste lag in de loop van de dag namelijk ook gewoon een heerlijke diepe laag sneeuw.

Eigenlijk dachten we dat het beeldmateriaal vandaag niet zo interessant was geworden, maar hee, dit is toch best een korte, maar gave video geworden? Een bijzonder sfeertje zo vandaag tijdens het freeriden op de Kitzsteinhorn!


 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.