fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Durchstich succesvol

De Grossglockner Hochalpenstrasse is weer open!

Het is altijd afwachten wanneer de Großglockner Hochalpenstraße open gaat. Elk jaar ergens begin mei, maar afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoeveelheden sneeuw kan het een aantal dagen verschillen. De afgelopen weken zijn de sneeuwruimers zeer druk geweest met het sneeuwvrij maken van de Großglockner Hochalpenstraße. Ieder jaar opnieuw een uitdaging, maar het is weer gelukt!

Großglockner Hochalpenstraße open

In bovenstaande video zie je dat de twee sneeuwploegen (de ene komt vanuit het Salzburgerland, de andere vanuit Karinthië) elkaar treffen. De “Durchstich” op de Großglockner Hochalpenstraße is ook dit jaar weer succesvol en blijft bovendien een mooi moment. Als je wilt weten of de Großglockner Hochalpenstraße open is kijk je het beste even op hun eigen website.

Het rijden van de Großglockner Hochalpenstraße is in de eerste weken met zoveel sneeuw een extra bijzondere belevenis. Metershoge sneeuwmuren in een dik besneeuwd landschap, een echte aanrader! Wie van jullie heeft de pas wel eens tussen de sneeuwmuren gereden? Deel je foto’s met ons! Meer info over de Großglockner Hochalpenstraße vind je hier.

Oostenrijk TV op de Großglockner Hochalpenstraße

Oostenrijk TV bezocht de straat afgelopen herfst al eens (ook prachtig!). Geen metershoge sneeuwmuren meer in de herfst, maar wel de eerste verse sneeuw van het seizoen! Lees en bekijk hier het hele bericht over de aflevering op de Großglockner Hochalpenstraße of bekijk ‘m direct hieronder. Voor meer informatie over de Großglockner Hochalpenstraße kijk je op www.grossglockner-zellersee.info. Kortom, pak die auto en beleef de Großglockner Hochalpenstraße!

Meer informatie:
Tourist Info Grossglockner-Zellersee
info@grossglockner-zellersee.info
www.grossglockner-zellersee.info
Raiffeisenstrasse 2
5671 Bruck-Fusch
+43 6545 7295


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.