fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Wintereinbruch!

Veel, heel veel sneeuw op de Grossglockner Hochalpenstrasse

Dat het gisteren goed gesneeuwd heeft weten we inmiddels. Zoveel zelfs dat de Grossglockner Hochalpenstrasse in onze partnerregio Grossglockner Zellersee uit veiligheidsoverwegingen de pas heeft moeten sluiten. De sneeuwschuivers hebben tot wel 3 meter sneeuw van de weg moeten ruimen vandaag! En dan snap je waarom de weg even niet begaanbaar is natuurlijk.


 
Waar bij de opening in mei het rijden tussen metershoge sneeuwmuren normaal is, is dat in september echt uitzonderlijk. Zie hieronder de foto’s die vandaag online werden gezet. ┬á#tijdelijkwinter

Morgen gaat de pas weer open en als je in de buurt bent dan raden wij je echt aan de pas te gaan rijden, dat wordt een geweldige belevenis! Stuur je ons je foto’s door?

Ook op de Kitzsteinhorn veel sneeuw!

Vanuit de vakantieregio Grossglockner Zellersee ben je natuurlijk heel snel op de Kitzsteinhorn van Kaprun. Hier zijn de voorbereidingen op het nieuwe skiseizoen al in volle gang. Gepland is de opening voor 1 oktober en dan is deze sneeuw natuurlijk meer dan welkom! De sneeuwkanonnen staan boven het Alpincenter allemaal aan. Het zou wat zijn als er direct vanaf 1 oktober al tot het Alpincenter geskied kan worden… wie weet! Of zal er stiekem toch een paar dagen eerder geopend worden? We zullen het snel genoeg weten!

 

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.