fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Emigratie gastblog

Verhuisd naar Oostenrijk: het emigratieblog van Caroline (DEEL 6)

Caroline is in haar eentje naar Oostenrijk verhuisd. Wij spotte haar op Instagram en waren heel benieuwd naar het achterliggende verhaal van haar emigratie. Caroline gaat jullie in een blogserie ‘Verhuisd naar Oostenrijk’ op de hoogte houden van haar belevenissen. Viel Spass! 

Deel 1 en 2 gemist? Niet getreurd je leest ze hier (Deel 1) , (Deel 2), (Deel 3), (Deel  4) en (Deel 5)gewoon lekker terug. 

Wie had kunnen bedenken dat de wereld na mijn laatste blog zo op haar kop zou staan?

Bizarre tijd

Wat leven we op dit moment in een uitzonderlijke wereld met veel onzekerheid. Voor mij persoonlijk betekent dit, als startend Lodge eigenaresse die haar droom in Oostenrijk achterna is gegaan, dat ik geen idee heb wanneer ik jou weer in de watten mag leggen en zo kan bijdragen aan jouw onvergetelijke vakantieherinneringen.

Roze wolk totdat…

Euforisch was ik na de maandenlange verbouwing met de opening, eind december 2019, van Lodge Rose’s Heart. Mijn gasten waren super enthousiast en het winterseizoen was gezellig druk. Ik begon mijn draai steeds meer te vinden totdat…. het Corona virus de wereld ging beheersen en op 16 maart de lock down in Oostenrijk een feit was.

Angstaanjagend

Het plan was om dit voorjaar in Lodge Rose’s Heart, buiten de Love Life retreats om, ook reiki sessies en Pilates lessen aan mijn gasten aan te bieden. De realiteit is echter dat ik een prachtige luxueuze Lodge op een droomplek heb gecreëerd waar ik mijn liefde, aandacht, energie en al mijn geld in heb geïnvesteerd en er in geen velden of wegen een gast te bekennen is. Heel eerlijk gezegd is dit angstaanjagend; de rekeningen blijken namelijk als enige immuun te zijn voor dit Corona virus.

Tussen wal en schip

Ik krijg nog van de Nederlandse- nog van de Oostenrijkse regering geld en ik heb geen idee hoe het verder moet.

Hartekreet

Mijn hartewens staat op het punt van instorten. Jarenlang heb ik hier keihard voor gewerkt en evenzoveel voor gelaten. Alles stond in het teken om mijn droom te realiseren en na de uitbraak van COVID-19 lijkt mijn droom in een nachtmerrie te veranderen.

Stoute schoenen

Mijn ouders hebben mij geleerd om op mijn eigen benen te staan en niet afhankelijk te zijn van anderen. Tot nu toe heeft dit, gelukkig, altijd gewerkt. Misschien is het voor mij daarom zo moeilijk om hulp te vragen. Nood breekt echter wetten, ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ik ben een crowdfunding gestart. Binnen een paar dagen heb ik het waanzinnige bedrag van €5.585,00 ingezameld.

Kippenvel

Diep ontroerd en intens dankbaar ben ik door de lieve reacties en fantastische donaties. In mijn stoutste dromen had ik niet kunnen bedenken dat zoveel lieve, bekenden en onbekenden, mensen mij een warm hart toedragen. Er zijn spontaan acties opgestart door mijn lieve oud KLM collega’s zoals tikkie’s voor een kopje koffie en het sturen van lieve kaarten om mij een hart onder de riem te steken.

Ondanks dat dit een geweldig bedrag is weet ik dat het niet genoeg zal zijn om de gevolgen van het Corona virus op te vangen. Vandaar dat ik alle hulp nodig heb!

Hoe kan jij helpen?

Dit kan op 2 manieren; je kan mij ondersteunen door een voucher te kopen voor een verblijf in mijn Lodge en/of je kan een reikibehandeling afnemen.

Onvergetelijke herinneringen

Wil je bijkomen van deze Corona tijd in een magische omgeving midden tussen de bergen, sprookjesachtige meren, een golfbaan, 2 Therme en Lodge Rose’s Heart zelf ervaren?

Dan kan je mij ondersteunen door een voucher voor onvergetelijke vakantieherinneringen te kopen. 1 Voucher kost € 100,00 en is 2 jaar geldig. Je kunt deze voucher ook overdragen aan iemand anders.

Reikibehandelingen

Ieder van ons wordt op een bepaalde manier getroffen door COVID-19 en ik merk hoe belangrijk het is om juist in deze tijd rust in mijn hoofd te creëren. Reiki is hierin voor mij DE oplossing. Als reiki master wil ik graag bijdragen om jouw balans te herstellen en stress te reduceren.

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse geneeswijze en betekent universele levensenergie. Dit werkt door op je bloeddruk, je gedachten en je ademhaling. Het is een behandelwijze om op een liefdevolle manier zowel lichamelijk als op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te helen.

Wat houdt deze afstandsbehandeling in?

De naam zegt het al; jij zit in je eigen vertrouwde omgeving, je ontspant je en ik stuur universele levensenergie naar jou. Op deze manier worden blokkades in je chakra’s opgeheven en kan de energie weer van je kruin tot aan je tenen stromen. Voor en na de behandeling hebben we even contact met elkaar zodat ik het een en ander kan verduidelijken en, eventuele, vragen kan beantwoorden. Deze reikibehandeling duurt in totaal 30 minuten.

1 Reiki behandeling          €  37,00
3 Reiki behandelingen      €  99,00
5 Reiki behandelingen      € 150,00

In de tussentijd…

Een paar van mijn karaktereigenschappen is dat ik nooit opgeef, mijn eigen slingers ophang en positief in het leven sta. In dit kader heb ik de afgelopen weken keihard doorgewerkt in de Lodge zodat, als jullie weer komen, het er tiptop uitziet.

Zo heb ik het trappenhuis en een aantal vensters aan de buitenkant geschilderd. In de tuin zijn bomen weggehaald en ben ik druk bezig, om met beperkte middelen, er een paradijsje van te maken. Zodat jij kan genieten op de lounge banken, ik grill avonden kan organiseren en aan de liefhebbers Pilates les kan geven.

Wil jij mij ondersteunen zodat mijn droom niet in een nachtmerrie veranderd? Dank uit de grond van mijn hart!

Liebe Grüße,

Caroline


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.