fbpx
Logo
Menu sluiten

Introductie

Foto tips met Cameraland

Yes! Ed van Cameraland is met ons mee gegaan naar Oostenrijk en samen maakten we deze serie boordevol tips voor fotografie in de bergen. Hier alvast een kleine preview, binnenkort zie je alle afleveringen bij ons op Oostenrijk TV.

Alles wat je nodig hebt vind je bij Cameraland

Wouter is al jaren vaste en blije klant van Cameraland. Precies daarom vonden we het erg tof dat Ed Dorrestein, eigenaar van Cameraland, met ons mee ging naar de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk om deze afleveringen op te nemen. Meer info over Ed lees je trouwens hier.

Fotograferen in de bergen

Wij zijn met Oostenrijk TV natuurlijk veel onderweg in de bergen en gelukkig hebben we Wouter die alle mooie opnames verzorgd. Maar het leuke van fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent. Zeker niet als je in de bergen onderweg bent. Daarom geeft Ed in deze serie antwoord op belangrijke vragen: hoe houd ik mijn camera vast (zelfs dat is voor de leken zoals ik een nuttige tip), wat neem ik mee als ik in de bergen fotografeer en waar let ik op bij het kopen van een statief? Je ziet het allemaal in deze serie!

Alle afleveringen bekijk je straks hierrrr.

Meer tips over Oostenrijk? Meld je hieronder aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.