fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Nieuwe aflevering

Preview: weg van de massa in het Salzburger Lungau

Oostenrijk TV brengt het echte Oostenrijk gevoel bij je thuis. Dus ook de plekken die je (waarschijnlijk) nog niet kent! De afgelopen weken zijn wij onderweg geweest in het Salzburger Lungau. Het voorjaar begint, maar het is nog genieten in de laatste sneeuw van het seizoen. Komende zondag zie je onze laatste voorjaarsaflevering vanuit het Thomatal in het Lungau, de verborgen familietip in de regio.

Frühlingsskifahren in Thomatal in het Lungau

Het einde van het winterseizoen is hier prachtig! Het voorjaar begint, maar het is nog genieten met de laatste sneeuw van het seizoen. In de eerste aflevering maakten we een heerlijke skitour vanuit St. Margarethen in het skigebied Katschberg-Aineck. In de tweede aflevering waren we onderweg in het skigebied Grosseck-Speiereck en voor de laatste aflevering die je komende zondag ziet waren wij onderweg in het rustige Thomatal. De familietip in het Salzburger Lungau! Kijken dus, komende zondag vanaf 16:00 uur.

Meld je aan voor onze regiospecial

Niets missen vanuit deze prachtige vakantieregio in Oostenrijk? Meld je hier alvast aan voor onze regiospecial over het Salzburger Lungau die wij binnenkort versturen.


 

Meer informatie:
Ferienregion Salzburger Lungau
Rotkreuzgasse 100
A-5582 St. Michael im Lungau
www.lungau.at

info@lungau.at
+43 (0) 6477 8988


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.