fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Nieuwe afleveringen

Preview: zomer in het Salzburger Lungau

Het is volop zomer in Oostenrijk. Zoals beloofd nemen wij jullie ook deze zomer mee naar het Salzburger Lungau. Afgelopen winter waren wij al regelmatig te vinden in deze bijzondere regio in Oostenrijk. Nu is het tijd om de zomer in het Salzburger Lungau te ontdekken: ga met ons mee op ontdekkingstocht!

Zomer in het Salzburger Lungau:  eerste aflevering zie je komende zondag

De eerste zomerse aflevering vanuit het Salzburger Lungau komt komende zondag online. Wij zijn langs gegaan bij de bijzondere Samsonumzug in St. Michael im Lungau. Elk jaar vind hier rond half juni deze typisch Oostenrijkse traditie plaats tegelijkertijd met het Chorfestival Feuer & Stimme. Wat het allemaal precies is? Dat zie je komende zondag!

Nog meer moois deze zomer uit het Salzburger Lungau

Benieuwd wat de zomer in het Salzburger Lungau verder nog te bieden heeft? Komende zomer nemen wij ook nog de stoomtrein in het Lungau! De Taurachbahn is een bijzonder oud stoomtreintje en wij gaan ‘m uitproberen. Nog meer moois zit er aan te komen, want sinds deze zomer kan je al voor de zonsopkomst met de gondel omhoog naar de top van Grosseck-Speiereck. Binnenkort dus nog meer mooie zonsopkomst beelden op Oostenrijk TV!

Meld je aan voor onze regiospecial

Meer info over het Salzburger Lungau gewoon gratis in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze regiospecials. In de regiospecial lees je nog meer informatie over de regio’s waar wij zijn geweest! Snel aanmelden dus.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.