fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Goud, geel, oranje, rood

Prachtige gouden herfst in Mariapfarr – Salzburger Lungau

Terwijl iedereen met smart op de eerste sneeuw tot laag in de dalen wacht, vergeten we bijna hoe mooi de herfst in Oostenrijk eigenlijk is. Het toerismebureau van Mariapfarr stuurde ons halverwege oktober op pad om de herfst bij hun in de regio vast te leggen. En O wat is de herfst in Mariapfarr mooi!

Geen aflevering, wel mooie beelden van de herfst in Mariapfarr

Nee, dit keer geen echte aflevering op Oostenrijk TV, maar wel gewoon schitterende herfstbeelden uit een regio die wij al eerder op Oostenrijk TV aan jullie hebben laten zien. We zijn dus terug in Mariapfarr en dat voelde goed. Het Salzburger Lungau – de regio waar Mariapfarr onderdeel van is – is zo ontzettend mooi, dat het altijd heerlijk is hier even te zijn. De ruige bergen van de Hohe en Niedere Tauern gaan hier namelijk langzaam over in een glooiend berglandschap en dat zorgt voor een bijzondere sfeer.

Goud, geel, oranje, rood, ja het is herfst!

Het kleurenspel in de herfst is altijd fenomenaal. De vele toeristen zijn in de herfst vaak alweer naar huis en dat is eigenlijk doodzonde. Ze moesten eens weten hoe mooi Oostenrijk in de herfst is! Dat geldt in het bijzonder dit keer voor de herfst in Mariapfarr. We kwamen eigenlijk alle herfstkleuren wel tegen en dat bij strakblauwe luchten. Wist je trouwens dat Mariapfarr (een van) de zonnigste gemeente van Oostenrijk is? Ideaal dus voor je vakantie!

Wat doen tijdens de herfst in Mariapfarr?

Wat dacht je van wandelen? De eigen inwoners weten het allang: de mooiste wandelmaanden van het jaar zijn september en oktober. En dat kan je ook hier in Mariapfarr natuurlijk fantastisch. Maar de regio leent zich ook uitstekend voor mooie fietstochten. Wist je trouwens dat Mariapfarr een groot wellnesscentrum heeft? Ideaal om ook gewoon lekker te ontspannen in je vakantie. Mariapfarr heeft wat dat betreft ook in de herfst ontzettend veel te bieden.

Je eigen plek in Mariapfarr?

Wist je dat je in Mariapfarr ook een eigen vakantiewoning kunt kopen? Direct in het dorp worden namelijk appartementen gebouwd met een directe verbinding aan het wellnesscentrum. Ideaal voor de eigen vakantie, terwijl je de rest van het jaar het appartement kunt verhuren aan toeristen. De regio leent zich er in ieder geval perfect voor. Benieuwd welke appartementen hier verkocht worden? Kijk dan eens bij Alpendreams.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.