fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Nieuwe aflevering

Preview: de zon blijft maar schijnen in het Salzburger Lungau

In ons eerste aflevering vanuit het Salzburger Lungau maakten we een heerlijke skitour vanuit St. Margarethen in het skigebied Katschberg-Aineck. Sindsdien is de zon in het Lungau eigenlijk niet gestopt met schijnen. Wat een prachtig weer en wat een temperaturen!

Nieuwe aflevering vanuit Mauterndorf

‘s Ochtends mooie pistes, in de middag gewoon lekker genieten in de zon. Wij kunnen er wel aan wennen. Bekijk komende zondag de tweede aflevering vanuit het Salzburger Lungau in het skigebied Grosseck-Speiereck! Hou ons in de gaten, want komende zondag zie je vanaf 15:00 uur de tweede aflevering vanuit het Salzburger Lungau waarin we een dagje gaan skiën in het skigebied Grosseck-Speiereck. De zon in het Lungau blijft maar schijnen deze dagen!

Meld je aan voor onze regiospecial

Niets missen vanuit deze prachtige vakantieregio in Oostenrijk? Meld je hier alvast aan voor onze regiospecial over het Salzburger Lungau die wij binnenkort versturen.


 

Meer informatie:
Ferienregion Salzburger Lungau
Rotkreuzgasse 100
A-5582 St. Michael im Lungau
www.lungau.at

info@lungau.at
+43 (0) 6477 8988


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.