fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Nieuwe afleveringen

Preview: frisse lucht, vrijheid en rust in het Salzburger Lungau

In ons nieuwste Inspiratiemagazine vertelden wij al dat wat ons betreft maart een van de mooiste maanden is hier in Oostenrijk. Het wordt weer rustig op de pistes en de lentezon schijnt lekker warm in het gezicht. Soms lijkt het al bijna zomer, soms valt er nog een bak met sneeuw boven op de berg. Maart is onvoorspelbaar, “Maart roert z’n staart”, maar maart is ontzettend mooi! Deze maand waren wij onderweg voor deze nieuwe aflevering van Oostenrijk TV in het Salzburger Lungau en laten wij je zien hoe fijn het hier is zo aan het einde van het winterseizoen.

Nieuwe afleveringen vanuit het Salzburger Lungau

Komende zondag al zie je de eerste aflevering van Oostenrijk TV vanuit het Salzburger Lungau waarin we een skitour maken in St. Margarethen. Bekijk hierboven alvast de preview! Volgende week verkennen we nog het skigebied Grosseck-Speiereck en zijn we onderweg in Thomatal. Niets missen vanuit deze prachtige vakantieregio in Oostenrijk? Blijf ons volgen of meld je hier alvast aan voor onze regiospecial over het Salzburger Lungau.


 

Meer informatie:
Ferienregion Salzburger Lungau
Rotkreuzgasse 100
A-5582 St. Michael im Lungau
www.lungau.at

info@lungau.at
+43 (0) 6477 8988


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.