fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Wat een sneeuw

Droombeelden uit de Tiroler Zugspitz Arena

Wat is het momenteel mooi in Oostenrijk en dat geldt in het bijzonder voor de Tiroler Zugspitz Arena. Na de meters sneeuw van de afgelopen weken, komt sinds een paar dagen de zon steeds meer door. En dat levert natuurlijk droombeelden op!

Wij waren vorige week voor nieuwe opnames in de Tiroler Zugspitz Arena (De afleveringen mag je binnenkort hier op de website verwachten!) en hadden het geluk dat de sneeuwval toen even een pauze nam. En wat er toen tevoorschijn kwam was een waar ‘winterwonderland’.

Wat zijn wij sinds vorig jaar van deze regio gaan houden, zo mooi! Het zag er lang naar uit dat we net als vorig jaar alleen maar sneeuw, sneeuw, sneeuw zouden gaan zien, maar we hadden geluk: dit jaar kwam de zon wel door en konden we genieten van de meeste mooie winter die je je maar kunt voorstellen. Genoeg gepraat, geniet zelf van de onderstaande droombeelden die wij voor jullie maakten…

En hier hebben we de naamgever van de regio: de Zugspitze!
De Tiroler Zugspitz Arena lag er tijdens ons weekend fantastisch bij!
In het dal loopt een prachtig netwerk van langlauf en winterwandelpaden. Wat een rust!
Is het geen plaatje?
Voor onze opnames gingen we sneeuwschoenwandelen. Wat een ervaring!
De rust die je dan ervaart is zo bijzonder. Alleen op de wereld!
De winternatuur van bovenaf gezien

Ook naar de top van de Zugspitze

Pepijn nam afgelopen zomer al een kijkje bovenop de Zugspitze, nadat het vorig jaar winter niet gelukt was. Dit keer lukte het wel en wat kwamen we daar een bevroren wereld tegen. Werkelijk alles was wit. En toch voelde de -20 graden hier niet koud, want het uitzicht wat je hebt dat houdt je wel warm. Wow!

Valentijn geniet van het uitzicht hier boven.
De liftpaal is compleet bevroren. Heb jij dit al eens met eigen ogen kunnen zien?
Het Zugspitze plateau met de 'gletsjer' pistes
Geskied hebben we natuurlijk ook en wat een sneeuw op de bomen.

Ga jij hier binnenkort heen? Verheug je dan maar vast!

Het moge duidelijk zijn. De Tiroler Zugspitz Arena ligt er fantastisch bij. Schitterend mooie condities. Ga jij hier toevallig binnenkort heen dan mag je je verheugen op en waar winterwonderland. Wij zijn inmiddels druk bezig alle gemaakt beelden te monteren. Binnenkort komen ze online en gaan we ook nog een weekend in deze regio cadeau doen. Hou onze kanalen dus in de gaten!

Fijn weekend voor nu 🙂


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.