fbpx
Logo
Menu sluiten
Wouter Oudemans
Wouter Oudemans

Een bijzonder ontbijt!

Ontbijten in de gondel van Bichlbach naar Berwang

Hou jij ook zo van een lekker ontbijtje? Ik wel! Zonder een goed ontbijt heb ik een slechte dag. Had ik even geluk dat ik tijdens ons bezoek in de Tiroler Zugspitz Arena  mocht genieten van een wel héél bijzonder ontbijt: het gondelontbijt in de Almkopfbahn in Bichlbach.

Gondelontbijt, wat is dat?

Een gondelontbijt is niets anders dan een super lekker ontbijt, maar dan in de gondel van een (ski)lift. En dat is natuurlijk leuk, want terwijl je je broodje smeert en je kopje koffie drinkt zweef je door een prachtig berglandschap. In Bichlbach maken ze van het gondelontbijt wel echt iets bijzonders. De tafel wordt echt mooi gedekt en je krijgt zelfs een glas prosecco!

Zoals je kunt zien was onze tafel buitengewoon riant gevuld met allemaal – deels regionale – lekkernijen. Een gekookt eitje, yoghurt met muesli, melk, sinaasappelsap, verse broodjes, worst, kaas…. eigenlijk was het veel te veel voor een ontbijt. Maar ja, je ontbijt dan ook niet elke dag in een gondel natuurlijk. Zoals je waarschijnlijk op onderstaande foto wel aan de lach op mijn gezicht kunt zien: ik heb genoten! Ik heb zo veel gegeten dat ik de lunch dan ook maar heb overgeslagen! 😉 En het uitzicht uit deze gondel is ook nog eens genieten…

Hoe reserveer ik een gondelontbijt in de Tiroler Zugspitz Arena?

Van een gondelontbijt in de Almkopfbahn in Bichlbach kan je gedurende het zomerseizoen iedere donderdag, zaterdag en zondag genieten. Je ontbijt start dan om 09:00 uur!

Het gondelontbijt kost €34,00 voor volwassenen en de kids (6-12 jaar) betalen €19,00. De prijs is inclusief de Berg- en Talfarht met de gondel. Reserveren kan je direct bij het dalstation van de Almkopfbahn:

Almkopfbahn
Almkopfbahn 149, 6621 Bichlbach
Tel. +43 5674 812420
almkopf@berwang.tirol
www.berwang.tirol

Bekijk onze afleveringen uit de Tiroler Zugspitz Arena

Meer zien uit de Tiroler Zugspitz Arena? We hebben weer een aantal schitterende afleveringen gemaakt! Zo zijn we gaan klimmen, gingen we suppen op de Heiterwanger See én deden we het 3D Boogschietparcours in Ehrwald. Bekijk de afleveringen hier. 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.