fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Nieuwe regio op Oostenrijk TV

Pssst… heb jij het al gehoord?

Het was nog een klein geheim maar nu mag iedereen het weten: komende winter is Oostenrijk TV ook in de Tiroler Zugspitz Arena met de camera onderweg!

Tiroler Zugspitz Arena op Oostenrijk TV

De Tiroler Zugspitz Arena met de dorpen Ehrwald, Lermoos en Biberwier, Berwang, Bichlbach en Heiterwang am See bieden vele mogelijkheden in de winter. Skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen of een workshop iglo bouwen: het zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele activieiten die in de winter mogelijk zijn in de Tiroler Zugspitz Arena. Wij verheugen ons nú al op ons bezoek maar houden ons programma nog even geheim. Eén ding is zeker: we zullen jullie weer veel mooie beelden vanuit deze populaire regio laten zien! Ontdek op de bestemmingspagina alvast meer over de Tiroler Zugspitz Arena.

Wij ontdekken de Tiroler Zugspitz Arena ook in de zomer

De Tiroler Zugspitz Arena op Oostenrijk TV: voor ons een wens die in vervulling gaat. Dat de winter hier mooi is weten veel wintersportliefhebbers wel, maar wat dacht je van de zomer? Ook in de zomer is het er schitterend! Wij gaan volgend jaar zomer zelf op pad met camera om deze mooie regio ook in de zomer vast te leggen. Hebben jullie tips over waar we heen móeten gaan? Favoriete restaurants of activiteiten? Laat het ons weten!

Boek nu je vakantie in de Tiroler Zugspitz Arena

Wintersportvakantie voor komende winter nog niet geboekt? Bekijk hier even de beste aanbiedingen of vraag offertes aan en boek gewoon die onvergetelijke wintersport in de Tiroler Zugspitz Arena!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.