fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

#nooitmeernaarhuis

Winter in Sankt Lambrecht – Grebenzen Lodges

Voor onze #nooitmeernaarhuis serie heeft Valentijn weer een uniek plekje gevonden. Hij bezocht het dorp Sankt Lambrecht al in de zomer (bekijk!) en gaat nu terug om ook in de wintermaanden deze prachtige regio in beeld te brengen. Bijzondere aandacht gaat uit naar het skigebied en het nieuwe vakantieproject Grebenzen Lodges.

Grebenzen Lodges direct aan de skipiste

Het dorp Sankt Lambrecht heeft een leuk, familievriendelijk skigebied. Het skigebied Grebenzen is het best te omschrijven als ‘klein maar fijn’. Een kleine 30 kilometer aan piste gaat glooiend door een bosrijk landschap. Direct aan de piste wordt er actueel een nieuw project met vakantiehuizen gerealiseerd; de Grebenzen Lodges. Een heerlijke plek voor mensen die dromen van een eigen vakantiehuis in Oostenrijk en die gezellig met de familie op vakantie willen.

Riante vrijstaande en geschakelde chalets

In het project Grebenzen Lodges heb jij de mogelijkheid om een eigen vakantiehuis te kopen. Je hebt de keuze uit verschillende vrijstaande en geschakelde chalets. Qua oppervlakte zijn de chalets tussen de 100 – 198 m2 buitengewoon riant. Per slaapkamer een eigen badkamer, de vrijstaande chalets ook met eigen sauna. Wat wil een mens nog meer? Hier kan je echt jouw eigen plekje in Oostenrijk creëren.

Met de burgermeester door het skigebied

Ook de Burgermeester staat volledig achter dit project en begroet je straks graag persoonlijk als je in Sankt Lambrecht bent. Onder begeleiding van de Burgermeester ontdekt Valentijn dan ook het skigebied. Het skigebied ligt tussen de 1050 en 1900 meter hoogte. Boven op de berg heb je echt een waanzinnig panorama. Je kijkt ongelofelijk ver weg! De pistes zijn goed geprepareerd en van een dikke laag sneeuw voorzien. We hebben een topdag te pakken.

Gezellig dorp en schitterende natuur

Sankt Lambrecht is een gezellig dorp te midden van de schitterende natuur. Het dorp heeft echt karakter met een gezellige dorpsstraat en prachtig oud klooster. Verschillende restaurants nodigen je uit om heerlijk te komen eten. Maar vooral die natuur rondom het dorp is écht heel mooi. Ook in de winter kan je in het natuurpark Zirbitzkogel – Grebenzen heerlijk winterwandelen en genieten van volledige stilte.

Nieuwsgierig geworden naar deze plek of een eigen vakantiehuis? Kijk dan eens bij het aanbod van Alpendreams.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.