fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

De 'Goldene Herbst' in Oostenrijk

Fietstocht rond de Zellersee in de gouden herfst

In de miniserie ‘De ‘Goldene’ herfst in Oostenrijk’ zijn wij onderweg in de vakantieregio Bruck Fusch in het kleurrijkste seizoen van het jaar: de herfst.  Deze week: fietsen rondom de Zellersee vanuit Bruck an der Grossglocknerstrasse. Wat is de herfst hier toch prachtig!

Fietsen rondom de Zellersee vanuit Bruck

Naast de kerk, op het dorpsplein van Bruck an der Grossglocknerstrasse vind je het toerismebureau waar je alle benodigde informatie vind over activiteiten in de regio. Wij haalden hier onze fietskaart en konden vervolgens op pad.

De fietsroute vanuit Bruck naar en rondom de Zellersee is vlak en daardoor goed te doen. Wij fietsten eerst langs Thumersbach tot aan Campingplatz Seecamp vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt over het meer en richting de Hohe Tauern. Vlak achter de kamping ligt Schloss Prielau, zeker de moeite waard om nog even kort langs te fietsen.

Een mooie fietstocht, ook in de herfst!

Bij Schloss Prielau keer je om en rij je langs de oevers van het meer en door het dorpje Zell am See weer terug richting Bruck. De totale fietstijd van deze ronde is ongeveer 1,5 tot 2 uur. Een mooie fietstocht, ook in de herfst!

Bekijk meer afleveringen van de gouden herfst in Bruck Fusch

In onze miniserie De ‘Goldene Herbst’ in Oostenrijk hebben we meerdere afleveringen gemaakt! Zo hebben we niet alleen een herfstwandeling gemaakt bij de Moosalm en de Ameisenweg, maar waren we ook onderweg op de Grossglockner Hochalpenstrasse en maakten we een fietstocht rondom de Zellersee. Wat een schitterende regio in de herfst! Bekijk de andere afleveringen hieronder.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.