fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Op avontuur in Goldegg am See

Afl. 1 – In Goldegg is altijd wat te beleven!

Zomer in Goldegg. Goldegg zul je je misschien afvragen? Ja zeker, Goldegg am See wel te verstaan. Een kleine parel in het Salzburger Pongau. Onze eerste zomeraflevering van het seizoen is hier opgenomen! Wel in regionaal dialect, maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Meld je aan voor onze regiospecial

Meer info over Goldegg gewoon gratis in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze regiospecial over Goldegg am See die wij binnenkort versturen. In de regiospecial lees je nog meer informatie over de regio, activiteiten en accommodaties. Veel mensen kennen Goldegg am See nog niet, maar wij zijn in ieder geval al fan!

Oostenrijkse almlandschappen

De zomer in Goldegg is ongelofelijk mooi en nodigt uit tot prachtige wandelingen door de typische almlandschappen. Tijdens een ontspannen wandeling kom je hier van alles tegen; van een romantisch kapelletje, verfrissende waterbronnen tot oergezellige hutten om even uit te rusten en te genieten van de lokale specialiteiten.

Zomer in Goldegg nodigt niet alleen uit tot wandelen

Het leuke van Goldegg is dat de almen niet alleen te voet toegankelijk zijn, maar dat deze ook bereikbaar zijn met de mountainbike. Om die reden wordt je in deze aflevering ook met de mountainbike meegenomen door het landschap. Als eindpunt bereiken we – hoe kan het ook anders – opnieuw een gezellige berghut. Terwijl de boter gemaakt wordt genieten wij van een prachtig optreden van enkele jonge muzikanten.

Echte Oostenrijkse tradities

Nu zul je denken: ja, ja net voor de video dat boter maken en die muziek. Dat is dus het leuke van Goldegg am See, hier leeft men nog echt met de traditie en zal je opvallen dat je met grote regelmaat ineens midden in het echte Oostenrijkse leven zit. De zomer in Goldegg kunnen wij je dan ook zeker aanraden.

Ook komende zomer zijn wij in Goldegg

Deze eerste zomeraflevering hebben wij aan het einde van de vorige zomer opgenomen, maar ook komende zomer nemen wij je mee naar deze mooie plek. Komende zomer gaan wij nog op pad om in de regio te golfen, te zwemmen en brengen we een bezoek aan Schloss Goldegg!


Meer informatie:
Tourismusverband Goldegg am See
+43 6415 8131
tourismus@goldeggamsee.at
www.goldeggamsee.at

Aanmelden regiospecial:
Meld je hier aan en we versturen ‘m binnenkort!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.