fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Nieuwe afleveringen

Preview: op avontuur in Goldegg am See

De zomer komt er aan! Wij nemen jullie deze week mee naar Goldegg am See. Dit kleine maar fijne vakantiedorp ligt op een zonnig hoogplateau in het Salzburgerland en hier is altijd wat te beleven. Wat ons betreft is een zomervakantie in Goldegg am See een aanrader voor een familievakantie vol avontuur!

Zomervakantie in Goldegg am See

Ook komende zomer nemen wij jullie mee naar bijzondere plekken in Oostenrijk. Vorige zomer al maakten wij deze video in Goldegg am See en gingen we op pad met een local! Een betere manier om de regio te ontdekken bestaat niet. Nog geen plannen voor de zomer? Wij kunnen een zomervakantie in Goldegg am See zeker aanbevelen!

Bekijk de aflevering komende woensdag

Benieuwd wat er allemaal te beleven is tijdens een zomervakantie in Goldegg am See? Komende woensdag zie je de hele video hier op de website, op YouTube (subscribe!) en op Facebook. Afgelopen winter waren wij ook al even in Goldegg. Aflevering gemist? Kijk ‘m hier snel even terug en zie hoe mooi het hier ook in de winter is! Komende zomer gaan wij ook nog op pad in Goldegg am See om te golfen, te zwemmen en bezoeken we Schloss Goldegg!

Meld je aan voor onze regiospecial

Meer info over Goldegg gewoon gratis in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze regiospecial over Goldegg am See die wij binnenkort versturen. In de regiospecial lees je nog meer informatie over de regio, activiteiten en accommodaties. Veel mensen kennen Goldegg am See nog niet, maar wij zijn in ieder geval al fan!

 

Meer informatie:
Tourismusverband Goldegg am See
+43 6415 8131
tourismus@goldeggamsee.at
www.goldeggamsee.at
Hofmark 18
5633 Goldegg am See


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.