fbpx
Logo
Menu sluiten
De 'Goldene' herfst in Oostenrijk

Afl.2 – Fietsen rondom de Zellersee

In de miniserie ‘De ‘Goldene’ herfst in Oostenrijk’ zijn wij onderweg in de vakantieregio Grossglockner-Zellersee in het kleurrijkste seizoen van het jaar: de herfst.  Deze week: fietsen rondom de Zellersee vanuit Bruck an der Grossglocknerstrasse. Wat is de herfst hier toch prachtig!

Fietsen rondom de Zellersee vanuit Bruck

Naast de kerk, op het dorpsplein van Bruck an der Grossglocknerstrasse vind je het toerismebureau waar je alle benodigde informatie vind over activiteiten in de regio. Wij haalden hier onze fietskaart en konden vervolgens op pad.

De fietsroute vanuit Bruck naar en rondom de Zellersee is vlak en daardoor goed te doen. Wij fietsten eerst langs Thumersbach tot aan Campingplatz Seecamp vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt over het meer en richting de Hohe Tauern. Vlak achter de kamping ligt Schloss Prielau, zeker de moeite waard om nog even kort langs te fietsen.

Een mooie fietstocht, ook in de herfst!

Bij Schloss Prielau keer je om en rij je langs de oevers van het meer en door het dorpje Zell am See weer terug richting Bruck. De totale fietstijd van deze ronde is ongeveer 1,5 tot 2 uur. Een mooie fietstocht, ook in de herfst!


Bekijk meer:
De ‘Goldene’ herfst in Oostenrijk – Afl. 1: Wandelen rondom de Moosalm & Ameisenweg
De ‘Goldene’ herfst in Oostenrijk – Afl. 3: Grossglockner Hochalpenstrasse

Meer informatie:
Tourist Info Grossglockner-Zellersee
info@grossglockner-zellersee.info
www.grossglockner-zellersee.info
Raiffeisenstrasse 2
5671 Bruck-Fusch
+43 6545 7295

Geschreven door:

Reacties