fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

We hebben er zin in!

Volg ons de komende twee weken door Oostenrijk!

Het is zo ver! De komende twee weken berichten Pepijn, Wouter, Jos en ik live vanuit de sneeuw in Oostenrijk. Er wacht een zeer gevarieerd programma op ons en daarmee ook op jullie. We vallen net als vorig jaar met onze neus in de boter… uh sneeuw. Er vallen op dit moment bakken, bakken met sneeuw en het lijkt er op dat in ieder geval onze eerste week nog in het teken van (veel) sneeuw gaat staan.

Waar gaan we allemaal heen?

We trappen vanaf morgen (06.01.2019) af in het hoogstgelegen skidorp van Oostenrijk: Kühtai. Het Kühtai is onderdeel van de toerismeregio Innsbruck, waar we ook vorig jaar al hele vette dingen mochten beleven. Het bijzondere aan Kühtai is dus de hoogte, dit dorp ligt op 2000 meter. Nou, dat wordt wat om daar morgen boven te komen…volg het live in onze stories op Instagram.

Na het Kühtai rijden we door naar het Zillertal. We overnachten in Zell am Ziller en gaan vanaf daar het gehele Zillertal verkennen. Duim een beetje mee dat we ook wat zon mogen gaan zien, want dat is in deze hooggelegen skigebieden wel zo fijn natuurlijk. We komen elke dag met een Live Update uit de verschillende gebieden.

Als we in het Zillertal mooie dagen hebben gehad rijden we door naar de bij ons zo geliefde Tiroler Zugspitz Arena. We waren hier vorig jaar al met heel veel sneeuw en hadden hier ook een geweldige zomer. Nu keren we opnieuw terug in de winter. We verblijven dit keer in het dorp Ehrwald. #zinin.

De reis eindigen we in… *tromgeroffel*…. jawel Serfaus-Fiss-Ladis!  Hoe gaaf is dat? We zijn erg benieuwd, want hebben over dit gebied veel enthousiaste verhalen gehoord. Het wordt voor ons wel vroeg opstaan, want we gaan o.a. genieten van de zonsopkomst boven op de berg. Duim je mee voor mooi weer?

En in al deze gebieden gaan wij de pistes trouwens rocken op onze nieuwe HEAD Ski’s.

Wij hebben er zin in, jij ook?

Wij hebben er ongelofelijk veel zin en hopen natuurlijk dat jullie mee kunnen genieten van afstand. Mocht je in één van de dorpen zijn, laat het ons zeker weten en laat ons vooral wat lokale tips weten van dingen die we echt moeten doen of gezien moeten hebben. We berichten de komende twee weken elke dag via Facebook, Instagram en natuurlijk onze website.

De bestemmingen Zillertal en Serfaus Fiss Ladis is een gezamenlijke campagne van Oostenrijk TV in samenwerking met het Oostenrijks Toerismebureau in Amsterdam. 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.