fbpx
Logo
Menu sluiten

Het sneeuwt!

Zo ziet de eerste “Wintereinbruch” in Oostenrijk er uit

Valentijn schreef er in het weerbericht van afgelopen weekend al even over: de winterkleren mochten mee op vakantie deze week. Vandaag komt de sneeuw in grote delen van Oostenrijk voor het eerst in behoorlijke proporties naar beneden. Een overzicht.

Oostenrijk TV live vanuit Obertauern

Wij reden vandaag door Obertauern en gingen even snel live op Facebook. Op een hoogte van zo’n 1800 meter zie je dat het echt behoorlijk wit is! Het was zo koud, dat de batterij van de telefoon er na 3 minuten en 40 seconden mee ophield!

Verse sneeuw op de Kitzsteinhorn

In de vakantieregio Grossglockner-Zellersee werd het vandaag hoog op de Kitzsteinhorn ook flink wit. Dat gaat weer voor mooie contrasten zorgen met de herfstkleuren komende weken!

Ook de Katschberg is wit!

Vanuit het Salzburger Lungau zagen wij vandaag ook de eerste witte beelden voorbij komen. Bovenop de Katschberg kwamen de eerste sneeuwvlokken van het seizoen naar beneden.

Winter in de herfst in de Zillertal Arena

Ook de populaire Zillertal Arena is weer wit. Lang zal het niet duren, maar voor nu geeft het in ieder geval bijzondere plaatjes zo aan het begin van de herfst!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.