fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Nieuwe opnames

Nóg een filmweek in Oostenrijk!

Eind mei waren Valentijn & Wouter al op pad in het Vorarlberg en al deze afleveringen hebben jullie de afgelopen weken op onze kanalen kunnen zien. Komende week is het de beurt aan mij (Pepijn), ik ga ook een weekje op pad met Wouter! De vorige afleveringen van Valentijn gemist? Bekijk ze op de bestemmingspagina van het Kleinwalsertal, Bregenzerwald en de Alpenregion Vorarlberg! Benieuwd waar ik komende week heen ga? Lees snel verder!

Nog meer moois uit Vorarlberg

Het Vorarlberg heeft zóveel mooie regio’s dat Valentijn ze niet in één week kon bezoeken. Daarom aan mij de taak om ook Lech Zürs en het Montafon samen met Wouter in video vast te leggen. Leuk dat ik weer naar Vorarlberg ga, de plek waar ik vroeger met mijn ouders altijd al op vakantie ging. Ons programma ziet er veelbelovend uit: er staan een aantal mooie wandelingen gepland, we komen langs verborgen bergmeren, schitterende almen en we gaan een aantal spectaculaire activiteiten uitproberen… wat precies dat houd ik nog even geheim 😉

Zomerafleveringen in de Tiroler Zugspitz Arena!

Afgelopen winter waren we al in de Tiroler Zugspitz Arena en dat beviel onzettend goed! Skiën in Lermoos & Berwang, op Hüttenrally in Ehrwald en meerijden op de Pistenbully: het was een mooi weekend. Super leuk dus om nu ook deze regio in de zomer te gaan ontdekken. Afgelopen winter belandden we in de heftigste sneeuwval van de winter dus konden we helaas niet de Zugspitze op. Hopen dat dat nu wel lukt! Wie van jullie is hier in de zomer ook al wel eens geweest?

Ik heb er ontzettend veel zin in. Blijf ons volgen via onze Facebook, en Instagram pagina’s waar we jullie de hele week op de hoogte houden. Ben jij toevallig een van deze dagen ook in de buurt? Laat het ons dan weten en wellicht ben jij ineens de nieuw ster in een van onze afleveringen! 🙂 Ook als je echte insider tips hebt horen we het natuurlijk graag.

De groeten!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.