fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Winterseizoen 2017/2018

De winter van Oostenrijk TV

De kerstvakantie staat voor de deur, voor velen van ons hét moment dat het wintersportseizoen echt van start gaat. En wat voor winter gaat het worden! Het winterseizoen 2017/2018 is fantastisch van start gegaan met bergen sneeuw, zoveel sneeuw hebben we de afgelopen jaren niet meer gezien in december. Wij hebben er zin in en zijn er klaar voor en brengen ook deze winter #hetoostenrijkgevoel weer bij je thuis!

De eerste bochten al gedraaid

Voor ons ging de ‘winter’ al van start in oktober. We namen een kijkje bij de skiopening in Kitzbühel, waar de hele omgeving nog groen was en draaiden onze eerste bochten bovenop de Kitzsteinhorn. Een mooi begin van het skiseizoen, maar het echte werk begon pas later. Of nouja, later, ontzettend vroeg eigenlijk! In november kwam er al een bak met sneeuw uit de hemel en had Valentijn een bijzondere skidag op de Schmittenhöhe, die dit jaar extra vroeg open zijn gegaan. Ohja, en we waren al even op de Hauser Kaibling in Schladming-Dachstein, toch ook één van onze favorieten zo vroeg in het seizoen! En niet te vergeten: we gingen als één van de eersten omhoog met de gloednieuwe AreitXpress in Zell am See!

Wat is nou toch #hetoostenrijkgevoel?

Het hele jaar door zijn wij onderweg met de camera om mooie beelden te maken en deze zo snel mogelijk met jullie te delen. Zo komen wij op veel plekken in Oostenrijk zowel in de zomer, in de winter als in de rest van het jaar. Tijdens deze dagen kijken wij elkaar regelmatig aan en denken we: ‘kijk, dit is nou #hetoostenrijkgevoel’. En dat kan op héél veel plekken zijn! Bovenop die berg tijdens de zonsopkomst, op de kerstmarkt, op de skipiste, bij een traditionele optocht, op de klettersteig, of op dat terras met dat fantastische uitzicht. Wij zijn benieuwd wat #hetoostenrijkgevoel voor jou betekent. Blijf daarom je verhalen delen op Instagram, Facebook en Twitter met #hetoostenrijkgevoel!

De winter van Oostenrijk TV

In de kerstvakantie gaan wij ook lekker vakantie vieren, maar vind je ons zeker terug in verschillende skigebieden in het Salzburgerland. In het nieuwe jaar staan er onder andere draaidagen gepland in Innsbruck, dat wij nu eindelijk ook in de winter kunnen ontdekken! Daarnaast zullen we een aantal dagen te vinden zijn in de populaire Tiroler Zugspitz Arena, héél veel zin in. We gaan – net als afgelopen jaar – ook nog draaien in het Salzburger Lungau en de vakantieregio Grossglockner-Zellersee. En van Valentijn weten we het nooit, hij is de hele winter overal en nergens onderweg! Kortom: veel mooie beelden op komst. Waar gaan jullie heen deze winter?


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.